COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÁS AZ OLASZORSZÁG SZÁLLÁSHELYEK KAPCSOLATÁBAN A KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEKRŐL

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy a 2020. május 16-i legutóbbi miniszteri rendelet szerint a következő szolgáltatások nem nyújthatók és/vagy korlátozások alá esnek:

Nem érhető el BÜFÉJELLEGŰ ÉTKEZÉS. Ahol ilyen típusú szolgáltatást kínált a szálláshely azt az asztalnál vagy közvetlenül a szobában/apartmanban szolgálják fel.

A WELLNESS KÖZPONTOKnak zárva kell tartani, kivéve a termálfürdőket, ahol egyes esetekben korlátozott hozzáférés lehetséges bizonyos szolgáltatásokhoz, korlátozott ideig.

A STRANDOK és az ÚSZÓMEDENCÉK hozzáférését és használatát új belső szabályok fogják meghatározni, amelyek célja az előírt biztonsági távolságok garantálása (10 m2 a napozóterasznál és 7 m2 a medencében). Bizonyos esetekben, amikor a szállás nem tudja garantálni a rendelkezések betartását, ezek a szolgáltatások nem működnek.

A MINICLUB és a JÁTÉK-TERÜLETEK korlátozottak lesznek a szolgálat időtartama és a különféle közös helyiségekbe való belépés szempontjából. Az ANIMÁCIÓ tevékenységet a jelenlegi szabályozáshoz kell igazítani.

Egyes esetekben felfüggeszthetők olyan szolgáltatások, amelyek nem igazíthatók a társadalmi elhatárolódás tiszteletben tartására vonatkozó szabályokhoz (pl. buszjárat).

A maszk viselésének kötelezettsége továbbra is aktív az egész országban, zárt területen.

További információkért kérjük, látogasson el a szálláshely weboldalára, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik mindent megtesznek a szükséges információ megadása érdekében.